Tröttis...

Mamman är väl sisådär pigg idag...

Dricker en kopp av favoritsnabbkaffet Löfbergs lila ekologiskt med mjölk, i koncentrationen 75/25... för att kvickna till liksom. Skickar ner den hårt arbetande mannen (som hämtade mig i natt och dessutom jobbar helg) till ICA för att köpa frallor, ägg och god juice. Hm... snart ska väl ordningen vara återställd.

Idag blir det hemska, hysteriska Ullared i expressfart. Storpåsar av chips, färgglatt godis och Coca-Cola ska inhandlas och det ska vara väl tilltaget, inte snålt! Brukar få klagomål för att jag köper hem för lite av de varorna eller "nyttovarianter" med så lite tillsatser som möjligt, typ ren choklad, ekologisk cider och lantchips. Denna lördag däremot ska bli en kväll i E-ämnenas tecken, tjoho! Flisan ska ha fest, tio tjejer som ska sova över. Är trots allt tacksam över att det bara ska överkonsumeras E-ämnen, kunde varit värre... Det ska också göras lasagne och cup cakes med illblå frosting och strössel med oidentifierbara aromämnen. Jag väljer att se den artificiella färgorgien som ett tecken på frigörelse.

Övriga i familjen är bannlysta och förpassade till svärföräldrarna men vi kommer hem, var så säkra, även om det kostade en konflikt utöver det vanliga... Felicia verkar positiv och energisk idag, ser fram emot en dag i köket med henne och förhoppningsvis bra teamwork.
Livselixiret! Gott!
Kram
/Christine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0