Planering i tanken

Har intagit soffläge och väntar på den utlovade rygg- och axelmassagen. Mannen är ute och rastar tonåringen.

Har planerat klart den kommande helgens middagsbjudning. Menyn ser ut som följer:

Förrätt:
Jordärtskockssoppa med baconströssel och timjan
serverat med frasiga oststänger

Varmrätt:
Bookmakertoast med extra trattistopping,
klyftisar och aioli

Dessert:
Gino (vitchokladgratinerad ananas, banan, mango och jordgubbar) med fluffig
vaniljgrädde


Desserten är väl somrig men passar även en som just startat upp hösten med lite nya fräscha vanor.

En vacker dukning med klassisk Ostindia och linnefärgade tygservetter. Blommor och blad i plommon och mörkgrönt. Röda rönnbär får tuffa till det. Vin och fördrink återstår. Vill att det ska vara helg nu...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0