Svamp-Bob...

Svamp-Bob har gjort det igen! Vadå? Kommit ur sin träningssvacka. Den varade i exakt elva dagar, men nu är Fyrkanten på banan!

Det tänjdes och bändes ikväll. "Husmorsgymnastik" i Vessige! När det gäller träning är jag helt och hållet chosefri. Hur märkvärdigt behöver det vara, liksom? Nöjt kan jag konstatera och tillkännage att löpintervallerna kändes bättre än på länge, fastlagsbullesäsongen till trots. Tänk vad gott det gör att ha börjat springa ute igen, både för humöret och kondisen.

Igår blev det slingan, ett stort misstag dock, eftersom det fortfarande var både snö och is kvar på skuggsidan. Sprang därför upp på åsen istället, och fick både kvällssol och blåst på köpet. Slingan är annars det klart bästa stället att trycka upp pulsen på (och samla på sig mjölksyra...) men den får väl vänta ett tag, tyvärr. Imorgon promenad, återförening med Flisbarnet och våffeldag! :)


Nu ska svettiga Patrik Sjöstjärna och undertecknad ta en välbehövlig dusch tillsammans, sedan hopp ner i sänghalmen! God kväll!
/Svamp-Bob

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0