Smått och gott
Ikväll ska vi ha middag. För syskon och kusiner med respektive, moster och föräldrar. Älskar att ha middagar! Idag viger jag mig åt fröjderna i köket. Här kommer menyn:
Bubbel till fördrink med små tapasliknande tilltugg
Italiensk salami, prosciutto och melonspett, manchego-ost, kalamataoliver och lättsaltade lantchips + laxcheesecake skuren i små munsbitar (vet att det inte passar in i det sydeuropeiska tapas-temat, men blev grymt sugen...)
Förrätt: Trattkantarellsoppa med ädelostgratinerad pain riche
I glasen: En fyllig sydafrikansk Chardonnay
Varmrätt: Boeuf Bourgignon med rösti, ekblads- och hericovertsallad
I glasen: En kryddig italienare (samma som i grytan)
Dessert: Annas maffiga am. äppelkaka med len vaniljglass
I glasen: Portugisiskt portvin
Kaffe och olika sorters mörk choklad
Bubbel till fördrink med små tapasliknande tilltugg
Italiensk salami, prosciutto och melonspett, manchego-ost, kalamataoliver och lättsaltade lantchips + laxcheesecake skuren i små munsbitar (vet att det inte passar in i det sydeuropeiska tapas-temat, men blev grymt sugen...)
Förrätt: Trattkantarellsoppa med ädelostgratinerad pain riche
I glasen: En fyllig sydafrikansk Chardonnay
Varmrätt: Boeuf Bourgignon med rösti, ekblads- och hericovertsallad
I glasen: En kryddig italienare (samma som i grytan)
Dessert: Annas maffiga am. äppelkaka med len vaniljglass
I glasen: Portugisiskt portvin
Kaffe och olika sorters mörk choklad
Kommentarer
Trackback