Tema ben

I sommar blir det tema ben för min del. Har nyligen införskaffat tre nyförvärv, en minikjol och 2 korta, korta shorts som visar spirorna nåt alldeles utomordentligt. Ska det vara korta shorts och korta kjolar så ska det! Jag är förvisso inte sjutton längre men det känns rätt okej ändå, bara insida lår som dallrar lite ;)

Köpte ett nytt linne idag, i "präktigo-butiken" Rabalder. Drömmen om det ljuva livet... Hav, snäckor, sommar, lantliv och naturmaterial. Klassiskt och snyggt. Tur att inte Felicia var med... Ränder, linnetyg och stråhattar sätter nämligen igång hennes kräkreflexer.

I kväll grillade vi kycklingfilé som legat och gottat in sig i favoritmarinaden (chilisås, japansk soya, chiliflakes, äppelcidervinäger, vitlök och en knivsudd honung) hela långa dagen. Till det hade vi klyftisar, vitlöksbröd, godaste banansåsen och en sallad på bl.a. välsköljda romanblad och jordgubbar. "Titta där är ju jordgubbar!" sa Patrik överförtjust vid åsynen av de söta röda. Ja, tänka sig... att de där små gynnarna hade hoppat dit av sig själva! ;)

Puss på eder öronsnibb!




Rabalderliv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0