Trött, så trött...

Kände inte för att träna, fryser konstant om händer och fötter. Är sugen på sött, riktigt sött - semlor så klart, eller Marabou mjölkchoklad... med apelsinsmak! Farligt att vakna upp så här.

Somnade i soffan ikväll kl. 9.00, borde jobbat egentligen, ligger back med rättning och skiftliga omdömen. Filmprojektrapporten blev i alla fall klar. Lite ringrostig rapportskribent nu för tiden, men nöjd med resultatet. Hoppas att Sara blev det också, synkar bra med henne. Hon är duktig, en fena på att skriva och lämnar inget åt slumpen.

Tyckte det luktade vår imorse, fukt och jord... ni vet den där doften! Den godaste, för en som inte tycker om parfym. Längtar efter värme så det gör ont. Kaffe på verandatrappan, barfotabarn...

Barn av våren vill ha vår, NU! Blommig klänning och jeansjacka, tofflor med remmar. Närde en gång en dröm om en äppelträdgård, har en precis utanför fönstret nu, men ser inte för mörkret. Knoppsprickningen... i maj månad.

"Vägen", ger upp den här ödesdigra filmen med Viggo Mårtensson, snygg rumpa förvisso ;) men för övrigt alltför deprimerande denna sena timma. Börjar dessutom bli läskig nu och jag som är en fegis vågar ju inte ligga här och glo på egen hand när Patrik har somnat. God natt, vänner!



Håll kylan stången! Mot vår och värme...
/Christine

Kommentarer
Postat av: åsa

Jag skrev en kommentar men det verkade som den försvann? I alla fall skrev jag något om att det är kallt och rått och att våren gärna får komma genast. Men jag är beredd på att det dröjer en månad...

2011-03-02 @ 14:36:06
URL: http://tulsaqueen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0