Hänt i helgen

Vintern har känts jämngrå. Gråväder gynnar irritation och ilska, i alla fall på den här modellen. I helgen vände energin. Den kom tillbaka! Behöver luft under vingarna ibland, bekräftelse, socialisation och motion i lagom dos. Fick det, på olika sätt.

I fredags var jag hos Ewa med en annan Eva. Vi pratade och käkade och pratade. Sedan dansade vi till Lasse Stefanz och drack isvatten kvällen lång. Ja, jäklar vad vi dansade och det var så kul, så kul! Jag inser att jag uppskattar dans så mycket mer än att gå ut på krogen. Och jag har blivit för gammal för att skämmas över att det är töntigt, även om musiken verkligen är det ;) I ärlighetens namn är det kanske inte alla som är så där himla roliga att låta sig svängas runt med, en del är lite gammalskruttiga och saktfärdiga, andra luktar kopiöst mycket svett eller är lite allmänt konstiga. En höll mig så krampaktigt hårt att jag genast började tänka tankar om eventuella psykopatdrag, dessutom pratade han helt osammanhängande trots att han inte verkade berusad. Men sen finns det de där som verkligen kan dansa eller rättare sagt föra, för ska jag bli mjuk och följsam behöver mannen vara stadig och veta vad han vill - som den där dansläraren i lördags... och då tror man att man är i sjunde himlen eller nåt. Kan jämföras med en sju-in-i-helsikes snabb galopp över en stubbåker, eller annat man blir galet lycklig av. Endorfiner kallas det va? Härligt!

På lördagen åt Ewa och jag sen frukost tillsammans. Sedan en sväng i små affärer. Stora vita snöflingor föll över Halmstad och vi provade kläder och det var så trivsamt så. Köpte en A-linjeformad kappa på MQ och en romantisk tunika i gammelrosa från Cream. Sammantaget gjorde denna totala ego-boosttripp att jag till och med gillade bilresan hem, trots att motorvägen var moddig.

På lördagskvällen var vi hos Lasse och Carolina med två andra par. Supergod mat och vacker dukning i ljusa vårfärger. Drinktilltuggen var galet goda! Flashbacks till sommarens sydafrikabesök och prat om estrellachipssmakande riojaviner och rökig penisförlängarwhiskey (mitt uttryck). Trevligt, trevligt!

Söndag som piggelin-maskin eller duracell-kanin. Jagandes den ultimata träningsvärken.Visar en liten snutt tunika...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0